dimecres, 30 de gener del 2008

Demà la presentació oficial del Renault F1 Team i el R28

Demà a les 14:00h. és presenta oficialment el nou Renault F1 R28 a París. Però els patrocinadors de Reanult F1 Team ja el gaudiran aquesta tarda-nit en un acte privat.
Encara no he trobat cap nota de premsa que ens confirmi divendres la participació de Fernando al Test d'aquest dia, però per la nota de Renault crec que si. Aquí la tens (estava a l'anglès i no és el meu fort diguem):
La cerimònia de llançament es posarà en marxa a les 14:00h del dijous, però abans hi ha una quantitat enorme per fer. En primer lloc, considerem (avui) dimecres, que és quan l'equip de patrocinadors tindrà una vista prèvia del R28 en un còctel i sopar. És l'oportunitat perfecta perquè l'equip de col·laboradors siguin atesos pels conductors i l'equip en un ambient més relaxat. El dijous, els conductors seran la gran demanda amb els mitjans de comunicació de tot el món que pateixen fam per a obtenir les seves històries. Per al dijous hem reservat el matí per a completar algunes entrevistes amb els membres de l'equip, així com un assaig ràpid, abans que un ràpid mos per a menjar fins el dinar. Després, serà temps de donar la benvinguda a la premsa - 600 de tots ells!
Així, a les 14:00h. en punt anirem per començar a revelar el R28 i afirmar els objectius de l'equip per a la nova temporada. Després de la sessió fotogràfica amb els controladors i el cotxe - la primera vegada que la premsa s'han pogut disposar d'una adequada inspecció de la R28. A continuació les entrevistes, en diversos idiomes, que tindrà una durada del voltant de 2 hores! I els coneixements d'idiomes dels conductors sempre et fan meravelles - Fernando donarà entrevistes en espanyol (per descomptat), Anglès, italià i francès. D'igual manera, Nelson és tan impressionant, amb impecable Anglès, portuguès i francès. I fins i tot molt bé amb l'espanyol.
El dia arribarà a la seva fi entorn de les 17:00h., i llavors és el moment de la sortida de la premsa i dels conductors i l'equip per a dirigir-se directament a Barcelona. Sí, l'equip té ganes d'estar en la pista el divendres, de continuar amb la pròxima sessió de proves d'hivern que durarà fins al diumenge. Aquesta serà la primera vegada que l'equip de R28's correran els dos junts en una prova, per tant els conductors gaudiran d'un extens programa.
Com vostè podrà apreciar és una setmana ocupada per a l'equip, i una molt important setmana. És el moment de celebrar el començament de l'aventura de l'equip de 2008.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Chacolin este coche es de excalestric nen.