dijous, 24 de gener del 2008

Lewis Hamilton continua parlant de Fernando Alonso

Sembla que no te oblidada la lliçó de l'any passat en rentar la roba a casa i deixar els comentaris en ella. Doncs tenim noves declaracions fora de pista, aquí les teniu amb l'article Trobat per la xarxa:
Lewis Hamilton ha assegurat que pensa utilitzar el comportament que va seguir Fernando Alonso l'any passat en McLaren com exemple de com no ha de comportar-se en la Fórmula U. El pilot britànic de 23 anys va començar la seva carrera en la F1 l'any passat al costat del pilot espanyol, just abans que el doble Campió del Món comencés a acusar problemes de relació amb Hamilton i alguns dels seus caps. Alonso ha tornat aquest any a Renault i Hamilton insisteix que el seu ja ex company li va deixar molt poques lliçons positives. "Em va mostrar com no ha de comportar-se un pilot de Fórmula 1", ha assegurat Hamilton en declaracions a Associated Press des de València. En aquesta mateixa informació, Hamilton afegia que esperava 'actuar d'una forma més professional si algun dia es veu en la situació de ser Campió del Món i li toca treballar amb un novençà'. Hamilton, que va finalitzar la passada temporada amb els mateixos punts que Alonso, també ha suggerit que està molt orgulls d'haver estat al nivell de l'asturià. "Ell era el líder al principi, però això va canviar," deia Hamilton. "Ell va pensar que tenia que ser el líder, però el que devíem d'ésser és un equip. Havíem de ser iguals."

1 comentari:

Anònim ha dit...

Està demostrant que les coses no li estàn anant bé, ni aquest any (amb Kovalailen fent regularment millors temps que ell), ni l'any passat (amb unes pífies monumentals les darreres curses que l'han deixat marcat).

Sincerament li va anar molt bé l'any passat estar amb Alonso al costat preparant el cotxe i atacant els Ferrari en solitari (recordem la cursa de Montmeló) mentre ell tenia tota la protecció de l'equip. En aquestes circumstàncies va donar el millor d'ell mateix, la primera meitat de la temporada. Quant Alonso va veure amb qui s'estava jugant el mundial, la segona meitat, Hamilton va necessitar totes les ajudes, incloent la trampa que li va preparar a Alonso a Hungria. En murrieria sí que no hi ha qui li pugui ensenyar res.