dijous, 22 de maig del 2008

F1 GP Monaco: En pista el nou Toro Rosso STR3

Sebastien Bourdais i Sebastian Vettel han aprofitat les tres hores d'entrenaments lliures d'avui a Mònaco per a familiarizar-se amb el nou STR3, que debuta aquest cap de setmana en competició. Bourdais ha obtingut un esperançador 13º millor temps en la sessió d'aquest matí i després ha finalitzat 18º en la de la tarda. Vettel ha tingut alguns problemes més per a adaptar-se al nou monoplaça i ha conclòs en 19ª i 20ª posició en cadascuna de les dues sessions.
Sebastien Bourdais
"Aquest matí, quan m'he aixecat, he pensat, 'ja està aquí, finalment vaig a pilotar a Mònaco amb un F1!' En un principi l'objectiu era habituar-se a un cotxe nou, la qual cosa no és gens fàcil en un circuit tan exigent com aquest. Hem rodat en tot moment amb molta gasolina en el dipòsit, així que els temps no són significatius. No estem on volem estar, però no crec que estiguem tan lluny com podria semblar. No obstant això, és cert que esperava estar una mica millor, el que significa que el dissabte i el diumenge es presenten interessants. Ens falta una mica d'adherència, potser perquè manquem d'una mica més de suport, com nostres velocitats punta ho indiquen. Almenys, la meva experiència prèvia aquí m'ha resultat d'ajuda aquest matí i he agafat el ritme bastant ràpid."
Sebastian Vettel
"Certament les d'avui no han estat les meves dos millors primeres sessions en un Gran Premi. És la primera vegada que disposem del nou monoplaça en carrera, així que serà difícil saber què podem esperar, i avui he sofert molt. Estava lluitant amb el cotxe en un circuit que sempre m'ha agradat. No tinc res en contra dels traçats urbans, sinó tot el contrari. Ens està costant trobar la direcció correcta a seguir, però al final de la segona sessió hem donat un pas endavant, encara que no és suficient."

1 comentari:

Alberto Lacasa ha dit...

Hola!

Em presento. Em dic Alberto i escric el comentari per a dir-vos que hem creat un videoblog d motor a www.flashmotor.tv.


Ens interesa moltíssim la participació de la gent i, sobretot, d'aquells que teniu blogs personals, per la passió que hi posseu.

Ens encantaria que li fessiu una ullada i ens doguessiu la vostra opinió, fins i tot, com un comentari als vídeos.

Volem que sigui molt participatiu i, si ens proposseu notícies, les publicarem. ¡Ah! I si us agrada, ens sentiriem molt feliços si ens possessiu un link o un post. Nosaltres ho farem cada vegada que penguem una notícia vostre!!!

Moltes gràcies i seguim en contacte!