dilluns, 16 de juny del 2008

Fernando Alonso rep el premi Diàlogo i espera bons resultats a Magny Cours.

El pilot espanyol de Renault Fernando Alonso va declarar aquest dilluns que no sabia si correrà amb el constructor francès en 2009, reconeixent que els resultats de 2008 no estan sent bons per a ell i la seva escuderia.
"No sé", va respondre Alonso quan se li va preguntar sobre els seus plans per a 2009.
El pilot asturià va concedir una roda de premsa amb motiu de la cerimònia en la qual ha rebut a Madrid el premi 'Diàleg', com exemple de col·laboració franc-espanyola.
El campió del món de Fórmula 1 en 2005 i 2006 ha tornat en 2008 a Renault després del seu pas per McLaren-Mercedes en 2007. Malgrat l'expectació, els resultats han estat decebedors i ocupa tan només la novena posició després de set Grans Premis.
"No ha estat bona (la temporada) i estem lluny d'aconseguir el podi, però anem a treballar molt dur d'aquí al final d'any", va assegurar Alonso, que va dir estar molt motivat després dels entrenaments de la setmana passada a Barcelona, en els quals es van introduir millores en la seva monoplaça R-28.
L'ídol espanyol va apuntar que decidirà el seu futur en la part final de la temporada, deixant entreveure que podria unir-se a una altra escuderia si el seu cotxe no millora de forma significativa. Alonso va signar amb Renault un contracte de dos anys que li deixa oberta la possibilitat de canviar de constructor al final del primer.
L'asturià es va mostrar esperança en què Renault pugui ressorgir en el Gran Premi de França, aquest cap de setmana en el circuit de Magny Cours.
"Aquesta setmana hem treballat molt dur (a Barcelona) i el cotxe ha millorat. Hem donat un pas endavant, potser podem lluitar per puntuar en el Gran Premi de França", va destacar.
En declaracions el diumenge des de les instal·lacions de Renault, Alonso va apostar per una estratègia "agressiva" en les classificacions del dissabte, considerant que la situació de Renault en el Mundial permet poder ser valents i assumir riscos.
El premi anual 'Diàleg', que li va ser lliurat per l'ambaixador de França a Madrid, Bruno Delaye, recompensa a una personalitat que hagi destacat per contribuir a reforçar els llaços i les relacions entre França i Espanya. Sobre aquest assumpte, Alonso va dir que hi ha "molt bones vibracions" entre ell i l'equip i que per a un espanyol resulta més fàcil treballar amb francesos o italians que amb "gent del nord", com els anglesos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Well done for this wonderful blog.