dimecres, 11 de juny del 2008

Formula 1-Renault: L'R28 podria tenir 10 cavalls més de potència pel GP de França.

El R28 de Fernando Alonso i Nelson Piquet tindrà millores substancials de cara al GP de França, que provocaran que la velocitat punta del monoplaça augmenti gràcies a la millora de deu cavalls de potència.
Segons publica El Confindencial Renault treballa dur de cara a la pròxima carrera a França davant el seu públic. Per a dit GP, que tindrà lloc en el circuit de Magny-Cours el 22 de juny, el R28 sofrirà una millora substancial que el farà més competitiu.
Podrem veure un augment de 5 a 10 cavalls en la potència del motor i es modificarà l'aerodinàmica i en la suspensió per a acoblar-se als particulars pianos del circuit francès. Aquestes millores faran que Alonso pugui desenvolupar-se de millor forma en l'asfalt de la Fórmula 1. El que provocarà és que puguem presenciar com el Renault es desfà de cotxes més lents de manera més senzilla, un dels problemes més importants que pateix el R28 actualment.
A més d'això, es modificarà la suspensió per a fer-la més tova de cara als pianos de Magny-Cours, essencials per a prendre de manera adequada les corbes del traçat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

To the author of this blog,I appreciate your effort in this topic.