dimarts, 17 de juny del 2008

Fórmula 1: Honda podria tenir un segon equip pel 2009? El "Pit-lane" està obert...

En un món tan secret com la Fórmula 1, una simple visita d'un antic personal de Honda a un Gran Premi pot deslligar les especulacions. Les últimes apunten a la possible creació d'un segon equip de Honda en Fórmula 1 per a 2009.
Aquesta iniciativa hauria de veure-se-les amb l'actual normativa de la FIA i naturalment hauria d'anar, per a salvar-se de les especulacions, més enllà del vist amb Red Bull i Toro Rosso. La culpa la té Ken Anderson, enginyer nord-americà que va treballar per a Honda, i que va estar present en el Gran Premi de Canadà d'aquest any.
Ken ha treballat per a la CART i la IRL, amb Penske, Xip Ganassi Racing i G Force, entre altres treballs al màxim nivell automobilístic. En Fórmula 1, també va treballar amb Williams, Ligier i Onyx. Fins a aquí, les notícies no podien ser més sensacionalistas, però Ken tindrà una reunió amb el mateix Bernard Ecclestone a la fi d'aquest mes. Per si fos poc, Anderson ja s'ha reunit amb Nick Fry i Ross Brawn i, segons conten, podria tenir el suport d'importants inversors nord-americans.
Seguint amb aquestes especulacions, Honda facilitaria al nou equip els motors, les caixes de canvis i les centraletes electròniques, mentre que el conjunt estaria finançat per la divisió nord-americana de Honda.
I oblidin-se de Super Aguri: el projecte té esperit americà i no entra en els seus plans contar amb les instal·lacions de Leafield. Encara que, clar, en els rumors tot es pot donar la volta.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

It could widen my imagination towards the things that you are posting.

Anònim ha dit...

If im in the situation of the owner of this blog. I dont know how to post this kind of topic. he has a nice idea.

Anònim ha dit...

The owner of this blog has a strong personality because it reflects to the blog that he/she made.