dimarts, 18 de novembre del 2008

F1-Tests en Montmeló: Pedro M. de la Rosa en adaptació al Force India.

 Alguns anem al Circuit de Catalunya amb carnet de soci i no tenim el privilegi d'estar tant a prop els dies de Tests com alguns "endollats"(je je je), com el nostre bon company Javi que ho a vist avui des de peu de pista i en la mateixa porta dels box, entre d'altres llocs que ha visitat. al·lucinant, oi Javi??!!
 Bé, Pedro continua en la tasca d'evolucionar el F1 de Force India, tot i que avui era la primera presa de contacte, el monoplaça a tancat la graella de temps en l'última posició. Veurem demà si els retocs i consells de De la Rosa milloren una mica aquest cotxe.
 Pedro de la Rosa, li ha restat importància a la seva prova amb l’escuderia: “M’he estat acoblant al cotxe i estic aprenent bastant, perquè és un cotxe diferent al de McLaren. Només és un test que em donen i ens hem de conformar amb això”. Dimecres el català també provarà amb Force India.

1 comentari:

pescamalgratjaviguerra ha dit...

GRACIAS compañero los proximos tes a tribuna,bocata,birra y vino rioja en botella de palstico. Hoy me lo he pasado bien es una experiencia única.