divendres, 13 de març del 2009

Test Fórmula 1 Montmeló: Error en la llista de pilots a l'entrada del Circuit de Catalunya.

Digueu-li costum, mania, curiositat, voler saber, etc,... però quan vaig al Circuit de Catalunya als entrenaments de Fórmula 1 sempre m'agrada fer-li la foto que penja la organització al costat de les taquilles. Ahir varen tenir una errada força grossa: McLaren pilot Kovalainen,... doncs NO!! el pilot d'ahir a l'escuderia era ni més ni menys que el vigent campió del món Lewis Hamilton.
Al respecte vull dir que:
-El Circuito de Jerez penja a la web dies abans la previsió que els hi donen de les escuderies i pilots participants i els dies de pista, per tant, tenen més possibilitats de fallar en qui estarà o no present el dia següent. Tot i això fallen molt poc.
-Ja sabem que Hamilton no és admirat a les terres espanyoles (per alguna raó serà i ell mateix ho sap, crec?), ara bé, de qui va ser l'errada d'informació?: Circuit de Catalunya o de McLaren?? No estaria malament que algú ho digues, tot i que la resposta té un 98% de possibilitats de premi per..., je je!!
Si l'escuderia encara ens vol fer passar el mal rotllo de l'any passat potser que busqui d'altres sistemes, ja que, estigui en pista Hamilton o Kovalainen a mi em dona igual, la pre-temporada passada McLaren estava al final del pit-lane i ens va privar de veure els pit-stops, etc, perque varen fer que mitja Tribuna Principal estigues tancada al públic, ho recordeu??
Si pel contrari ha estat el Circuit de Catalunya qui ha tingut una errada de tipografia (com en els fulls publicitaris: preus vàlids excepte en cas de...) personalment la "accepto": tots som humans, però... si ho han fet perque no ens donéssim compte de que estava el "negre" en pista: collons!! si es que no és ser racista!! el noi és de color negre con l'Obama, en Bolt, Jordan, etc,...i grans esportistes de l'historia, però Lewis no facis con Michael Jackson de canviar el color de pell perque encara tindràs menys amics per aquí!!!!
Doncs bé, que tant per internet, com els que estàvem allà amb una mica de noció de Fórmula 1 ens varem adonar que era Hamilton el que pilotava el McLaren. I si es cert que no li tinc una admiració esportiva (fora del circuit que faci el que li doni la gana), per moltes raons al transcurs de la seva carrera de formació i ara a l'elit mundial, ja que no ha sabut estar diverses vegades a l'alçada d'un gran campió, ja no tant sols pel comportament amb Fernando Alonso que ni es podia imaginar que el felicitaria quan va ser campió del món, també per Kovalainen que espero que aquest any li canviïn les coses i no es trobi com Rubens Barrichelo a Ferrari (Don Quijote i Sancho Panza versió digitalitzada).
Senyors: darrera tenim una flota de pilots que venent molt forts: Javi Villa, Miquel Molina, Dani Clos, Roldán García, Andy Soucek, ...i Jaume Alguersuari, entre molts i molts joves pilots de grans prestacions que esperem no es quedin a mig camí i ens facin vibrar en el món del motor!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Joan esto es el circuito privado de cataluña y hay que pagar peage, luego leechan la culpa alos goviernos centrales para que los ignorantes selocrean.
Lo que hay que hacer es no asistir mas a estos eventos y que semetan el cicuitor por el ojal, cuando este construido el de Madrid letendrian que quitar el gran premio por ladrones y payasos.
Una abraçada companyn.