dimecres, 9 d’abril del 2008

Entesos de la Fórmula 1 decebuts amb Lewis Hamilton.

Mike Gascoyne, Director Tècnic de Force Índia, ha comentat que el fet que Giancarlo Fisichella aconseguís batre el passat diumenge a Bahrain a Lewis Hamilton li va produir una satisfacció especial. Pel que sembla i segons ha trascendit, Hamilton va tenir un lleig gest amb la mà cap a Giancarlo Fisichella quan l'italià es va resistir a ser avançat pel britànic, que intentava recuperar-se dels seus problemes en l'inici de la carrera.
"No sé per què ho va fer," indicava Gascoyne en declaracions a la revista suïssa Motorsport Aktuell. "Fisichella estava lluitant amb ell per posició i no pot esperar que li deixi passar sense més".
"El gest va ser del tot innecessari," afegia Gascoyne, "així que va ser especialment positiu acabar la carrera per davant d'ell."
Entretant, el qual va ser tres vegades Campió del Món, Niki Lauda, indicava que no li van sorprendre els errors d'Hamilton a Bahrain, on el britànic es va deixar el liderat del Mundial.
"En aquests moments no m'està impressionant," assenyalava l'austríac. "Vaig pensar que aquest any milloraria, però ho està fent pitjor".
"Està en un mal estat de forma," afegia Lauda.
L'ex pilot alemany Hans-Joachim Stuck era una mica més comprensiu amb Hamilton i explicava que potser el pilot de McLaren estigui suportant una excessiva pressió.
"La pressió sobre ell és enorme," indicava en declaracions al diari Bild.
"És el líder de l'equip McLaren i s'espera molt d'ell. I el nivell és tan alt en aquest esport que fins al més mínim error pot costar-te molt car," afegia Stuck.