dissabte, 5 d’abril del 2008

F1 Bahein-Fernando Alonso: S'ha guardat per demà un joc de pneumàtics nous i surt carregat de betzina.

El bicampó del món va insistir malgrat tot que 'com ja va succeir a Malàsia si no abandona ningú estarà molt difícil'.
'Però, sense dubte alguna torna a ser el gran objectiu colar-nos en els punts, perquè aquesta decima plaça no és un mal resultat', va explicar Alonso.
L'espanyol va assenyalar que la irrupció de l'equip BMW Sauber en el duel entre Ferrari i McLaren és dolent per a ell, perquè 'en comptes d'haver-hi dos equips en un altre món, ara hi ha tres'. 'Per a mi no és bo. Ara ja aspires a la setena posició com màxim, màxim. Hi ha tres equips massa per davant dels altres', va agregar el bicampó espanyol després de disputar-se la sessió de classificació, en la qual la 'pole' ha estat per al polonès Robert Kubica (BMW Sauber).
No obstant això, Alonso explica que aquesta situació és bona per al campionat 'perquè ara hi ha una variant que l'any passat no hi havia, quan sempre lluitaven els mateixos pilots. Sembla que ara està més obert'. 'Només cal mirar la graella de sortida de demà, en la qual hi ha un BMW, un Ferrari, un McLaren, i després, un altre Ferrari, un altre McLaren i un altre BMW, tots barrejats en les sis primeres posicions. Aquest cap de setmana no es veurà una cosa monòtona', va agregar.
Al referir-se a la seva actuació en la sessió de classificació Alonso va dir: 'Hem tingut sort d'entrar en la crono 3. Per poques mil·lèsimes estaves dintre o fora, i hem sigut avui dels quals han estat dintre'.
'Després, en la crono 3, ja hem començat a pensar una mica més en la carrera. Hem estalviat un joc de pneumàtics tous per a la sortida i hem carregat bastant combustible perquè per a estar sisens o setens hauríem hagut de sortir a la crono 3 pràcticament buits. Més val carregar i cobrir-se una mica les esquenes de la gent que sortirà en els llocs onzè i dotzè'.
Alonso va assenyalar a més que després dels entrenaments lliures del matí 'la cosa no pintava bé'. 'Des d'ahir no estava fàcil i avui al matí tampoc. Rosberg va fer primer al matí i jo tretzè sense gasolina. Si rodant sense gasolina estava el 13 volia dir que la cosa pintava malament', va comentar.
'En la cronometrada vam fer alguns canvis al cotxe que van funcionar bé i vam tenir menys problemes per a entrar en la crono 3 dels quals esperàvem', va agregar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

el alonso se va a comer una mierda este año