dissabte, 11 d’abril del 2009

Declaracions de Piquet Jr. sobre Renault i Alonso que el poden deixar una mica més en la corda fluixa.

El company de Fernando Alonso a Renault realitza unes sorprenents declaracions en les que deixa a les clares que li costa ser company de l'asturià i es queixa, entre altres coses, d'un tracte desigual entre ambdós.
El jove pilot brasiler sembla que no suporta la pressió de tenir a Fernando Alonso com a company o més aviat cap de files. En una entrevista publicada a la revista 'F1 Racing', Nelsinho llança diversos dards que apunten a l'asturià i a Flavio Briatore, en els que denuncia la seva situació a Renault. El que més lamenta el fill del tricampió mundial és el rol d'Alonso en l'equip i les prioritats que, segons ell, li concedeixen els comandaments de l'escuderia francesa:
"Tinc un company d'equip que és bastant fort i l'equip mira cap a ell. M'agradaria una situació en la que l'equip mirés cap a mi".
Seguint amb les comparacions, Piquet també es lamenta de com van transcórrer les proves del R29 en pre-temporada:
"Fernando volia provar la major quantitat de temps i l'equip volia que ell provés perquè creuen que pot evolucionar el cotxe més ràpid".
I comparant la situació que viuen com la que va viure Alonso amb Hamilton a McLaren en 2007, Piquet respon a la pregunta d'un aficionat, en la qual qüestiona què passaria si aconseguís batirle:
"La gent diu que està esperant des de fa temps d'anar a Ferrari , així que potser trobarà una excusa per marxar".
Però també té cera per el seu cap, Flavio Briatore. Diu que l'italià no l'ha ajudat molt des que va aterrar a Renault la temporada passada: "Pot ser realment dur, un necessita ser capaç d'ignorar les coses dolentes, absorbir les bones i jutjar-ho tot".
Per finalitzar, Piquet deixa la millor perla d'aquesta entrevista, en la qual diu literalment que Alonso, en el gran premi de Singapur l'any passat "té sort" i que "tota la merda em passa a mi, com en els test de pre-temporada d'aquest any".