dimecres, 8 d’abril del 2009

Lewis Hamilton vol ser pilot de Ferrari...i deixar McLaren?

Hamilton vol marxar de McLaren a Ferrari.
Lewis Hamilton podria haver pres la decisió d'abandonar McLaren per marxar Ferrari. L'anglès està molt enfadat amb l'escuderia britànica per el que ha passat a Malàisia, tant que fins i tot va voler abandonar segons indica 'Gazzeta dello Sport'.
Hamilton estava consternat per les acusacions de metider de la FIA i es va plantejar deixar la F1, una cosa que el seu entorn familiar li desaconsella. Al final van aconseguir convèncer-lo que no 'tirés la tovallola' i va córrer a Malàisia.
Sembla que els problemes amb McLaren són més que evidents, segons publica el medi italià, i vénen des del cas d'espionatge. Tampoc la 'guerra' amb Alonso va ajudar molt i va ser una altra de les circumstàncies que ara recorda el britànic com una 'gota' més en el got. La situació és que el contracte que uneix escuderia i pilot finalitza en 2013, encara que els darrers esdeveniments podrien precipitar la marxa de l'anglès. I el seu somni seria Ferrari, un altre equip guanyador.
Però en 'Il Cavallino rampant' prefereixen Fernando Alonso, quelcom que sembla estar 'fet' per al 2010 o 2011 com a molt tard. I ajuntar de nou l'asturià i l'anglès no sembla entrar en els plans de cap escuderia. Al final tot pot acabar en 'altra pataleta' de Hamilton per intentar tapar la sanció per mentider amb la que li privat del podi i, a més, van treure tots els punts aconseguits a Austràlia.