dimarts, 7 d’abril del 2009

Rumors sobre la continuïtat de Mercedes a la fórmula 1.

La possible sortida de Mercedes de la Fórmula 1 torna a convertir-se en un rumor insistent al pàdoc, sobretot després de l'escàndol protagonitzat per McLaren amb les mentides de Hamilton a Austràlia, i el pobre inici de temporada que està realitzant l'escuderia de Woking.
Segons el canal de televisió alemany Sudwestrundfunk, demà dimecres tindrà lloc una reunió de la junta d'accionistes de Mercedes, filial de Daimler. El constructor alemany té ara mateix unes despeses de mil milions d'euros al mes, així que es creu que en la reunió de demà dimecres podrien prendre mesures dràstiques per reduir costos, com per exemple congelar el sou dels seus executius.
Al mateix temps, el vicepresident esportiu de Mercedes-Benz, Norbert Haug, va comentar el passat cap de setmana a Malàisia que no hi ha garanties sobre la continuïtat de la seva marca en la F1: "Si em preguntes si anem a estar aquí durant els propers deu anys, i sóc sincer, no puc donar una resposta de com evolucionarà el món, la indústria de l'automòbil i la situació econòmica", indica Haug en declaracions a GP Week. "Espero que canviï. No està sent fàcil per a ningú, però espero que canviï".
A Haug també se li preguntava per l'escàndol protagonitzat per McLaren i Lewis Hamilton després de les seves mentides a Melbourne i per la falta de competitivitat del cotxe, i si això podria afectar la continuïtat de Mercedes.
Les últimes notícies indiquen que ahir dilluns la FIA podria haver convocat a McLaren-Mercedes a la propera reunió del Consell Mundial del motor per donar explicacions sobre el seu comportament a Melbourne.
"Seria molt millor aconseguir victòries d'estar parlant d'assumptes com aquest", admetia l'alemany. "Però la veritat és que no estem gens contents amb aquesta situació".