diumenge, 5 d’abril del 2009

F1: Martin Whitmarsh ha posat en dubte la seva continuïtat al capdavant de l'escuderia després de l'incident amb Hamilton.

El patró de McLaren-Mercedes, Martin Whitmarsh, ha posat en dubte la seva continuïtat al capdavant de l'escuderia anglo-britànica, després d'un inici de temporada complicat per a les 'fletxes platejades' marcat pel mal rendiment dels monoplaces i per l'incident de Lewis Hamilton al Gran Premi d'Austràlia.
'No vaig a dimitir aquest cap de setmana. A llarg termini puc contemplar el meu propi futur. Per descomptat no està determinat. Els propietaris de l'equip són els qui han de mirar i decidir que és el millor', va explicar Whitmarsh al circuit de Sepang abans del Gran Premi de Malàisia.
El britànic va assumir que el seu equip ha de 'aprendre i fer un treball millor' amb l'objectiu de 'buscar el millor camí' per a McLaren, escuderia que Mercedes posseeix en un 40 per cent. La resta de la propietat correspon a la companyia Mumtalakat (30%), l'ex patró Ron Dennis (10%) i al saudita Mansour Ojjeh (10%).
El vicepresident de Mercedes, Norbert Haug, va assegurar que l'empresa discutirà la situació de l'escuderia la propera setmana.
'Estic en contacte permanent i per descomptat ens senterem per parlar aquesta setmana', va apuntar Haug, que, en qualsevol cas, va recalcar la seva 'plena confiança' en el treball de Whitmarsh: 'És un gran tipus i porta molt bé l'equip'.