dijous, 2 d’abril del 2009

McLaren i Lewis Hamilton podrien tenir noves sancions i "quedar fora" del Campionat.

Un portaveu de la FIA ha admès a última hora d'avui que no es descarta prendre alguna mesura més contra McLaren Mercedes i Lewis Hamilton.
Després d'una reunió avui dels comissaris de la FIA al circuit de Sepang, el vigent campió del món ha estat desqualificat del GP d'Austràlia després d'entendre els comissaris que els havia "enganyat deliberadament" en la seva reunió a Melbourne. "No podem descartar que es prenguin més mesures", confirmava aquest portaveu des de Malàisia.
Hamilton i McLaren han infringit l'article 151C del Codi Esportiu Internacional i això podria comportar noves sancions, que podrien arribar fins i tot a la seva exclusió del Campionat del Món.
Els darrers rumors que arriben des de Sepang parlen que la FIA podria portar el cas al Consell Mundial del motor. Tanmateix, el cap de McLaren Martin Whitmarsh ha insistit que ni l'equip ni Hamilton han mentit. "No sé què volen dir amb allò de "engany deliberat", caldrà preguntar a ells", comentava davant la premsa desplaçada a Malàisia. "Ells creuen que l'omissió de la informació de les comunicacions per ràdio entre l'equip i Hamilton ha estat deliberada i ha això li han dit engany".
Per la seva banda, el tres vegades campió del món, Niki Lauda, ha comentat en declaracions a la RTL que per a ell és 'una broma' que la FIA hagi trigat quatre dies a prendre una decisió definitiva sobre el que ha passat en aquest incident.